Bianchi fietsen | vanderlindealmere.nl

Bianchi fietsen

In 1885 begon het verhaal, toen de 20 jarige Edoardo Bianchi zijn eerste fiets maakte in een kleine werkplaats in Milaan. De producten waren zo goed dat na drie jaar Bianchi moest uitwijken naar een groter pand. Sedertdien is Bianchi uitgegroeid tot een van de grootste namen in de fietsenbranche en bestaat het merk al 130 jaar!
Bianchi biedt de markt een complete serie aan modellen voor weg, MTB, city-fitness, e-bikes en accessoires om tegemoet te komen aaan de behoeften van alle fietsers. Alle frames zijn ontworpen en uitgevoerd op het hoofdkwartier van Bianchi in Treviglio (Bergamo, Italie), en zo ook alle grafische en kleurencombinaties. De Bianchi fietsen zijn vooral bekend door de kleur "celeste".

Bianchi is ook al geruime tijd actief in het wielrennen als sponsor en leverancier van fietsen en onderdelen. Zo behaalde onder meer de Italiaan Fausto Coppi en Felice Gimondi hun grootste successen op een Bianchi-fiets. Ook recentere kampioenen als Mario Cipollini, Moreno Argentin en Marco Pantani reden op een Bianchi-fiets.

Bianchi produkten


 


Countervail Vibration Cancelling Composite Technology


Bianchi's uitvinding om vibratie te annuleren

Bianchi werkte samen met Materials Sciences Corporation om onze innovatieve en exclusieve toepassing te ontwikkelen van het ingebouwde gepatenteerde vibratieannuleringsysteem van Countervail. Wetenschappelijke studies bewijzen dat lange termijn blootstelling aan vibratie, die typisch geabsorbeerd wordt door de fietser, spiervermoeidheid en ongemak kan veroorzaken, wat uitloopt in gereduceerde performance.

Geïntegreerd systeem door NASA Aerospace operaties getest.

Traditionele passieve demping van frame m.b.v. superficiële rubberen inzetstukken en isolators zijn slechts marginaal effectief vergeleken bij het geïntegreerde  koolstof Countervail systeem ontworpen door Bianchi en getest in de extreme condities van NASA aerospace-operaties. met zijn gepatenteerde koolstofvezel-architectuur, annuleert Countervail koolstofmateriaal, binnenin onze unieke Specialissima, Oltre XR4, Infinito CV, Aquila CV en Methanol CV koolstof opleg gelegen, onmiddellijk de vibratie terwijl de stijfheid en sterkte van het hele frame vergroot wordt.

Voordelen

  • Geoptimaliseerde fietscontrole en hantering onder tot extreme vibriatieladingen
  • Gereduceerde spiervermoeidheid en grotere energiebesparing in afstanden
  • Grotere stijfheid en pieksterkte-output over lange afstanden

Fietsen met deze technologie: Specialissima, Oltre XR4, Oltre XR3, Infinito CV, DAMA BIANCA, Aquila CV
Bianchi produktenDe waardering van www.vanderlindealmere.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 116 reviews.