Shopping Cart

✓ GRATIS Servicepakket bij aankoop nieuwe fiets    ✓ IN3 keer betalen, 0% Rente

Fiets en zadelmeting

Vakkundig meten

Bikefitting

Bikefitting is de basismeting en wordt vooral gebruikt voor het bepalen van de juiste fietsmaat. Met behulp van onze meetapparatuur worden de totale lengte, tussen beenlengte, romplengte, schouderbreedte, armlengte en voetlengte gemeten. Deze gegevens worden in het computerprogramma ingevoerd en digitaal verwerkt. Het resultaat is een tekening die de juiste framemaat weergeeft en de optimale afstelling van zadel en stuur. Een correct afgestelde fiets is dé voorwaarde voor vele kilometers fietsplezier.

Kosten €50.- Kan zonder afspraak.

Zadelmeting

Bij aankoop van een nieuw zadel is een zadelmeting mogelijk, 
Deze is gratis en kan zonder afspraak.

fiets en zadelmeting

Body Geometry

IN 5 STAPPEN NAAR JOUW PERFECTE FIT

Body Geometry is het enige complete systeem van producten en fietspositionering dat ergonomisch is ontworpen en wetenschappelijk is getest om de kracht, het uithoudingsvermogen en het comfort van de rijder te verbeteren.

INTERVIEW

Een Body Geometry Fit Specialist vraagt je naar je rijstijl, wat je doelen zijn en andere informatie, zodat hij of zij jouw behoeften als rijder begrijpt.

FYSIEK ASSESSMENT

Jouw fit-specialist voert een uitgebreid, 18-staps onderzoek uit om de flexibiliteit en verhoudingen van je lichaam in kaart te brengen. Dit is van groot belang om de juiste positie te bepalen en de juiste fietsonderdelen te selecteren.

ANALYSE

Jouw fitter zal je huidige positie op de fiets analyseren terwijl je fietst. Dit leidt tot extra inzicht over hoe je positie en uitrusting geoptimaliseerd kunnen worden.

FIT

In dit 15-staps proces zal de fit-specialist jouw positie op de fiets personaliseren en de juiste uitrusting selecteren. Uiteindelijk zullen zadelselectie en -positie, schoenen, inlegzolen, schoenplaatjes en stuurpositie perfect afgestemd zijn op jouw lichaam.

FOLLOW UP

Na het fitproces zal jouw fit-specialist een tweede afspraak met je plannen om je nieuwe positie te evalueren, eventuele vragen te beantwoorden en je te adviseren hoe je het meeste uit elke rit kunt halen.

Handen

Ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande experts als Dr. Roger Minkow en Dr. Kyle Bickel, verminderen onze Body Geometry handschoenen tintelende en vermoeide handen. Dit geeft niet alleen meer comfort, maar zorgt ook voor meer controle over de fiets.

Voeten

Body Geometry schoenen en inlegzolen, ontwikkeld met Dr. Andy Pruitt, zijn een onmisbare schakel tussen rijder en fiets om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Zadels

Body Geometry zadels zijn ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest, bieden buitengewoon veel comfort en ondersteuning, verbeteren de doorbloeding en verlichten de druk op zachte weefsels.
Body geometry fit kosten €150.-  Alleen op afspraak

Nieuwe fietsen bezorgd door heel Nederland ✓              GRATIS verzending boven de €50 m.u.v. fietsen ✓

De waardering van www.vanderlindealmere.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.1/10 gebaseerd op 189 reviews.
Shop online en maak gebruik van Click & Collect!
Onze werkplaats is gewoon open.

Je fiets laten repareren of onderhouden? Dat kan! Maak online een afspraak. Voor vragen neem contact op via 036-5304422.

Een product online gekocht? Dan kunt u ervoor kiezen dit op te halen in onze winkel. Shop nu online!

Bekijk onze sale afdeling

25% Korting

Voordat je weggaat, wist je dat in onze outlet afdeling wij fietsen aanbieden met zeer scherpe kortingen?