Shopping Cart

✓ GRATIS Servicepakket bij aankoop nieuwe fiets    ✓ IN3 keer betalen, 0% Rente

Fiets en zadelmeting

Vakkundig meten

Bikefitting

Bikefitting is de basismeting en wordt vooral gebruikt voor het bepalen van de juiste fietsmaat. Met behulp van onze meetapparatuur worden de totale lengte, tussen beenlengte, romplengte, schouderbreedte, armlengte en voetlengte gemeten. Deze gegevens worden in het computerprogramma ingevoerd en digitaal verwerkt. Het resultaat is een tekening die de juiste framemaat weergeeft en de optimale afstelling van zadel en stuur. Een correct afgestelde fiets is dé voorwaarde voor vele kilometers fietsplezier.

Kosten €50.- Kan zonder afspraak.

Zadelmeting

Bij aankoop van een nieuw zadel is een zadelmeting mogelijk, 
Deze is gratis en kan zonder afspraak.

fiets en zadelmeting

Handen

Ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande experts als Dr. Roger Minkow en Dr. Kyle Bickel, verminderen onze Body Geometry handschoenen tintelende en vermoeide handen. Dit geeft niet alleen meer comfort, maar zorgt ook voor meer controle over de fiets.

Voeten

Body Geometry schoenen en inlegzolen, ontwikkeld met Dr. Andy Pruitt, zijn een onmisbare schakel tussen rijder en fiets om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Zadels

Body Geometry zadels zijn ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest, bieden buitengewoon veel comfort en ondersteuning, verbeteren de doorbloeding en verlichten de druk op zachte weefsels.
Body geometry fit kosten €150.-  Alleen op afspraak

Nieuwe fietsen bezorgd door heel Nederland ✓              GRATIS verzending boven de €50 m.u.v. fietsen ✓

De waardering van www.vanderlindealmere.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 304 reviews.