✓ GRATIS Servicepakket bij aankoop nieuwe fiets    ✓ IN3 keer betalen, 0% Rente

Fiets Reparatie Almere

Fietsenmaker Van Der Linde Almere Stad

Fietsreparatie en onderhoud bij Van der Linde Almere

Fiets reparatie en onderhoud in Almere

Fiets reparatie en onderhoud bij Van der Linde Fietsen in Almere staat synoniem voor kwaliteit. Moet uw fiets gerepareerd worden? Laat hem dan vakkundig repareren in ons Shimano service center. Onze ervaren monteurs geven u graag een persoonlijke reparatieadvies en tips over het onderhouden van uw fiets. Daarnaast zijn onze monteurs getraind om kleine beginnende gebreken te signaleren. Zo voorkomt u dure reparaties in de toekomst!

Fiets onderhoud & Advies

Wij adviseren u om uw fiets regelmatig te laten checken, zodat u langer veilig en comfortabel kunt blijven fietsen, goed onderhoud voorkomt immers onnodige fietsreparatie. Tevens is het van belang uw fiets goed te onderhouden in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant. De vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurten worden in onze moderne werkplaatsen uitgevoerd. Hierbij worden alle belangrijke onderdelen gecontroleerd op slijtage en worden indien nodig afgesteld en ingesmeerd.

Uiteraard voorzien wij u ook graag van advies voor het correct onderhouden van uw fiets(en). 

werkplaats-fiets-reparatie
Vakkundige Fiets Reparatie in Almere
Shimano Service Center Almere
BOSCH eBike Service Center
Pech onderweg?

Snel service!

Heeft u echter een lekke band en geen tijd en/of middelen om de reparatie zelf uit te voeren? Dan kunnen wij u helpen met het repareren van de band. In dat geval zullen wij altijd uw volledige binnenband vervangen voor een nieuw exemplaar en uiteraard de buitenband controleren.

Fietsband reparatie

Een lekke band is vervelend en wij helpen u graag snel weer op weg. Als u de fiets brengt voor een lekke band dan zullen we uw binnenband vervangen. Een band reparatie kost, inclusief arbeid en materiaal minder dan 30 euro. 

Nieuwe banden

In veel gevallen is er sprake van slijtage aan de banden. In dat geval kunnen we u adviseren om tevens nieuwe buitenbanden aan te schaffen. Gezien ons ruime aanbod kunt u zelf de keuze maken uit het type band die aansluit bij uw behoefte. 

Wiel richten

Heeft u een slag in een wiel en wilt u dit laten repareren? Geen probleem. Onze ervaren monteurs kunnen uw wiel opnieuw richten en daarmee wordt de slag volledig of nagenoeg volledig verwijderd. Breng dus gerust uw fiets langs voor een inspectie.

Fiets reparatie zelf doen?

Handige bandenplak sets zijn verkrijgbaar via onze webshop.

Fiets laten maken in onze werkplaats in Almere

Fiets reparatie of fiets onderhoud inplannen

Wilt u een servicebeurt inplannen voor uw fiets onderhoud of wilt u een fietsreparatie inplannen? Gebruik dan onze handige online planner.

Onze fietsreparatieplanner stelt u in staat on eenvoudig in te loggen met uw Facebook, Google, Windows of email account. Indien uw gegevens bekend zijn kunt u direct uw fietsreparatie of service verzoek bij ons aanmelden. Klik op onderstaande button om door te gaan naar onze handige online planner. U kunt uw fiets brengen naar ons service center in Almere stad, tegenover de MediaMarkt. Hier kunt u een routebeschrijving opvragen.

Fiets laten maken bij Van Der Linde Almere

Fiets reparatie kosten

Moet uw fiets gerepareerd worden? Laat hem dan vakkundig repareren bij Van Der Linde Almere. Hiernaast kunt een een overzicht van de meeste gangbare onderhoudsbeurten vinden. 

Wij onderhouden en repareren bijna alle soorten fietsen, ongeacht het merk en ongeacht of u de fiets bij ons heeft aangeschaft of niet. Indien gewenst kunt u de fiets bij ons langs brengen voor een inspectie en een prijsopgave van de te verwachte kosten. 

Moet uw fiets wat langer achter blijven voor onderhoud of reparatie? Dan bieden wij u de mogelijkheid voor een gratis leenfiets! Zo blijft u mobiel en kunt u eenvoudig uw fiets brengen en ophalen.

Zorgeloos fietsen

Fiets onderhoud & Fiets reparatie Almere

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw fiets. Daarnaast verlaagd het de kosten omdat u onnodig dure reparaties kunt voorkomen. Bij de meeste nieuwe fietsen ontvangt u van ons een gratis onderhoudsbeurt. Afhankelijk van het model fiets informeren wij u graag over de frequentie van het aantal onderhoudsbeurten voor uw specifieke fiets. Uiteraard hangt dit ook af van de mate waarin u de fiets gebruikt en het soort fiets. E-bikes vergen bijvoorbeeld een ander soort onderhoud dan reguliere fietsen.

E-bike onderhoud

Een goede elektrische fiets heeft niet veel meer onderhoud nodig dan een gewone fiets. Echter, het soort onderhoud verschilt wel. Zo heeft u te maken met extra controlepunten vanwege de elektrische onderdelen van de fiets. Wij hebben ruime ervaring met alle soorten ebikes en ebike motoren. 

MTB onderhoud

Mountainbikes vergen doorgaans wat meer onderhoud omdat ze intensief gebruikt worden en bepaalde onderdelen sneller slijten door modder en zand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schakelmateriaal en de ketting.  Wij hebben ruime ervaring met het onderhouden van mountainbikes. 

Onderhoud advies

Ongeacht het soort fiets geven we u graag advies en tips over het onderhoud van uw fiets. Van het reinigen en smeren tot uw ketting tot het controleren van de bandenspanning. Kom daarom gerust langs in onze werkplaats in het centrum van Almere. 

Zelf uw fiets maken?

Wij verkopen diverse reparatiesets om zelf aan de slag te kunnen.

Professionele fiets reparatie in Almere

Shimano Service Centers zijn het perfecte thuis voor iedere fietser

Van der Linde Almere is een erkend Shimano Service Center. Onze certificering geeft u de zekerheid dat uw fiets bij ons vakkundig onderhouden en gerepareerd kan worden.

Shimano Service Centers vormen een uniek concept dat is ontwikkeld om professionele service te bieden een fietsers in heel Europa. Hierdoor kunt u profiteren van de uitgebreide vaardigheden en technische vakkennis van Shimano dealers. Shimano gelooft in het belang van fysieke fietsenzaken, daarom zijn Shimano Service Centers het perfecte thuis voor iedere fietser die op zoek is naar snelle en betrouwbare service.

Professionele service en advies

Al het technische service en garantie werk wordt uitgevoerd door gekwalificeerde Shimano experts die werken in professionele in-store werkplaatsen. Shimano Service Centers bieden niet alleen goed onderhoud en reparatiewerk aan, maar u krijgt ook gegarandeerd betrouwbaar advies over Shimano producten en innovaties.

  • Professionele service en fietsonderhoud
  • Betrouwbaar technisch en gebruikers advies
  • Getrainde en gekwalificeerde experts
  • Gebruik van originele Shimano Wear Out Parts
  • De nieuwste Shimano technologieën en innovaties
  • Het breedste scala aan Shimano producten
Shimano-fiets-reparatie-almere

Nieuwe fietsen bezorgd door heel Nederland ✓              GRATIS verzending boven de €50 m.u.v. fietsen ✓

De waardering van www.vanderlindealmere.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 407 reviews.