Shopping Cart

✓ GRATIS Servicepakket bij aankoop nieuwe fiets    ✓ IN3 keer betalen, 0% Rente

Tijdelijk op zoek naar een fiets?

Fietsverhuur Almere

Huurfietsen: e-Bikes, City/Tour, MTB, Racefietsen

fietsen-huren-almere-mountainbike-elektrische-fietsen
fietsverhuur almere gazelle
fietsverhuur van der linde almere cube

Fiets huren bij Van der Linde

Ontdek Almere op jouw huurfiets

Van der Linde verhuurt al meer dan 35 jaar fietsen in Almere. Wij hebben verschillende soorten fietsen in de verhuur. We verhuren stoere, stevige stads- en toerfietsen met handrem en versnellingen. Daarnaast hebben we speciale fietsen te huur zoals elektrische fietsen (e-Bikes) en professionele mountainbikes.

Om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan, ook de allerkleinsten, monteren we graag een kinderzitje op je huurfiets. Voor de wat langere afstanden hebben we speciale fiets navigatie systemen te huur.

Bent u op zoek naar een nieuwe fiets of e-Bike? Dan is de fiets eerst huren de perfecte manier om te bepalen of dit wat voor u is. Omdat u op deze manier goed kunt ervaren hoe de fiets aanvoelt voorkomt u later wellicht een miskoop. Indien u direct or na afloop van de huur een nieuwe fiets of e-Bike wilt aanschaffen dan kunt u terecht in onze prachtige fietsenwinkel in het centrum van Almere.

Fiets-huren-VanderLinde-Almere-Stad

Alleen A-Merk huurfietsen

Wij verhuren uitsluitend fietsen van hoogwaardige merken. Bij ons huurt u dus gegarandeerd een goede, nieuwe en betrouwbare fiets. Dat is niet alleen veilig maar het fiets ook gewoon een stuk fijner.

Fiets-Huren-Almere-Fietsenverhuur-Vanderlinde-Almere-Centrum

Tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Heeft u een specifieke wens, wilt u de fiets op hoogte afgesteld hebben of een kinderzitje huren? Geen probleem. We staan voor u klaar.

Stads- en toerfietsen
HUREN

Elektrische fietsen
HUREN

MOUNTAINBIKE
HUREN

Racefiets
HUREN

FIETS HUREN IN ALMERE - RESERVEER ONLINE

Huur een fiets om het beste uit je bezoek aan Almere te halen. Fiets heerlijk op je gemak van de ene naar de andere plek binnen de stad.

Of ga juist de stad uit en geniet van de prachtige omgeving die Almere te bieden heeft, bijvoorbeeld voor een tocht door de Oostvaardersplassen, langs het Weerwater of geniet van diverse andere routes. Want Almere heeft perfecte fietspaden en leuke routes die eenvoudig door middel van fietsknooppunten te rijden zijn. Wij hebben ook verschillende routes die je kunt volgen. 

Ga offroad en huur een mountainbike

 Wil je meer offroad en het nieuwe mountainbike parcours van Almere verkennen? Geen probleem, wij verhuren diverse A-Merk professionele mountainbikes. Want niets is fijner dan op een nieuwe en betrouwbare MTB je rondes doen. Daarnaast wordt jouw huur mountainbike volledig afgesteld op je postuur en behoefte.

Huurfiets(en) reserveren:

Nieuwe fietsen bezorgd door heel Nederland ✓              GRATIS verzending boven de €50 m.u.v. fietsen ✓

De waardering van www.vanderlindealmere.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 304 reviews.