Shopping Cart

✓ GRATIS Servicepakket bij aankoop nieuwe fiets

E-bezorgfiets
B2B Lease

Giant B2B Lease biedt u volledige ontzorging van uw zakelijke mobiliteit.

Vanaf 2020 kiest de Nederlandse overheid voor een sterker fietsbeleid. Dit betekent dat er een belangrijke fiets-stimulatie regeling is bijgekomen; het leasen van een fiets. En dus ook de e-bike.

Giant-b2b-lease

Volledige ontzorging van zakelijke mobiliteit

De perfecte e-bezorgfiets bij Van der Linde Almere

Betrouwbaar, functioneel en robuust. Een goede bezorgfiets moet door weer en wind blijven functioneren. Dat begint met een goede basis: Een kwaliteitsfiets van een gerenommeerd merk. 

Maar hoe sterk de elektrische bezorgfiets ook is. Hij moet wél goed onderhouden worden. Bij Van der Linde Almere hebben we ruime ervaring met het onderhouden van e-bikes. Met onze uitgebreide  leasepakketten, waar tevens al het onderhoud van uw bezorgfiets inzit, blijft uw bedrijf gegarandeerd doordraaien. 

Direct aanvragen

E-bike leasen B2B

Giant B2B lease bij Van der Linde Almere

Vanaf 2020 kiest de Nederlandse overheid voor een sterker fietsbeleid. Dit betekent dat er een belangrijke fiets-stimulatie regeling is bijgekomen; het leasen van een fiets. 

Totaaloplossing

Voor een vast bedrag per maand beschikt u over een hoogwaardige Giant Deliver-E+ e-bike, inclusief verzekering, onderhoud en eventuele reparaties.

Vanaf €125 per maand

Met Giant B2B Lease heeft u al vanaf 125 Euro ex. BTW per maand een Deliver-E+. Optionele accessoires kunnen worden meegefinancierd.

Compleet dekkend leasebedrag

Giant B2B Lease is een totaaloplossing: een maandelijks leasebedrag, zonder bijkomende kosten, met een looptijd van 36 maanden.

Service & onderhoud inbegrepen

Service en onderhoud is inbegrepen. Hierdoor bent u gedurende de gehele looptijd verzekerd van een betrouwbaar vervoermiddel.

De Giant Deliver E+ is ook los verkrijgbaar vanaf €2999,- incl. servicepakket.

Volledige ontzorging van zakelijke mobiliteit

Lease aanbod: Giant Deliver E+

Giant B2B Lease wordt exclusief aangeboden in combinatie met de Giant Deliver-E+. Deze e-bike is breed inzetbaar en is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Zo is hij extra sterk en uitermate geschikt voor onder meer de bezorging van foodproducten 

Maar de E+ is ook zeer geschikt als robuuste verhuurfiets in de vrijetijdssector. De fiets voldoet aan alle eisen die horen bij zakelijk gebruik. Dankzij het duurzame karakter heeft uw klant er extra lang plezier van.

De Deliver-E+ is naar wens uit te breiden met optionele accessoires, zoals een extra EnergyPak accu, voordrager, achterdrager, of voor- en achterdragers. Deze accessoires worden meegefinancierd in het maandelijkse leasebedrag.

Giant Deliver E+ zwart

Giant Deliver E+ wit

Betrouwbare aandrijving

De Deliver-E+ is voorzien van een onderhoudsarme en betrouwbare beltdrive riemaandrijving. Samen met de krachtige SyncDrive Sport 70 Nm motor levert dit een uitermate betrouwbare aandrijving die onder de meest veeleisende omstandigheden perfect blijft functioneren.

Geïntegreerde accu + optionele transportdragers

De Giant EnergyPak accu is weggewerkt in de onderbuis, wat een strak, gestroomlijnd ontwerp van de onderbuis geeft. Bovendien is de accu zo goed beschermt en zorgt de positie in de onderbuis voor een lager zwaartepunt en daarmee een betere wegligging.

(foto: Optionele transportdragers)

Giant-Deliver-E-Accu

Starten met leasen of direct aanschaffen?

Op zoek naar een andere e-bike, het volledige assortiment e-bikes bekijken of een proefrit inplannen om één of meerdere e-bikes bij ons in Almere te komen testen? Geen probleem; bekijk eenvoudig het volledige assortiment via onderstaande knop en plan per fiets een afspraak in.

Nieuwe fietsen GRATIS bezorgd binnen Almere ✓              GRATIS verzending boven de €50 m.u.v. fietsen ✓

De waardering van www.vanderlindealmere.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 136 reviews.