Voeding www.vanderlindealmere.nl

Voeding

PowerBar, wereldwijd bekend als partner van vele topatleten en grote sportevenementen, biedt een compleet assortiment sportvoeding voor elk type sporter. Alle PowerBar producten worden in nauwe samenwerking met wetenschappers, (top)sporters en actieve sporters ontwikkelt. Dit heeft geresulteerd in een assortiment dat aansluit op de voedingsbehoeftes van iedere sporter.De producten van PowerBar worden ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het merk PowerBar is een synoniem geworden voor kwalitatief hoogwaardige voeding, energie en optimale prestatie voor elk type sporter!

Science in Sport levert voortreffelijke sportvoeding, zodat je harder kunt trainen, sneller kunt racen en eerder hersteld bent. Als je er zoveel tijd, energie en doorzettingsvermogen steekt om het beste uit jezelf te halen, wil je een sportvoedingsleverancier die echt verstand heeft van duursport. Je moet erop kunnen vertrouwen dat die de beste producten en deskundig advies levert.


Product vergelijk (0)


Weergeven 1 t/m 16 van in totaal 48
De waardering van www.vanderlindealmere.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 102 reviews.