✓ GRATIS Servicepakket bij aankoop nieuwe fiets

Professionele werkplaats

Vakkundig repareren bij Van Der Linde Almere

Moet uw fiets gerepareerd worden? Laat hem dan vakkundig repareren bij Van Der Linde Almere. Onze ervaren monteurs geven u graag een persoonlijke reparatie advies en tips over het onderhouden van uw fiets. Daarnaast zijn onze monteurs getraind om kleine beginnende gebreken te signaleren. Zo voorkomt u dure reparaties in de toekomst!

Geef uw fiets regelmatig een onderhoudsbeurt

Wij adviseren u om uw fiets regelmatig te laten checken, zodat u langer veilig en comfortabel kunt blijven fietsen. Tevens is het van belang uw fiets goed te onderhouden in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant. De vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurten worden in onze moderne werkplaatsen uitgevoerd. Hierbij worden alle belangrijke onderdelen gecontroleerd op slijtage en worden indien nodig afgesteld en ingesmeerd.

werkplaats fietsen repareren

Met een gratis leenfiets blijft u mobiel!

Moet uw fiets wat langer achter blijven voor onderhoud of reparatie? Dan bieden wij u de mogelijkheid voor een gratis leenfiets! Zo blijft u mobiel en kunt u eenvoudig uw fiets brengen en ophalen.

Shimano Service Centers zijn het perfecte thuis voor iedere fietser

Shimano Service Centers vormen een uniek concept dat is ontwikkeld om professionele service te bieden een fietsers in heel Europa. Hierdoor kunt u profiteren van de uitgebreide vaardigheden en technische vakkennis van Shimano dealers. Shimano gelooft in het belang van fysieke fietsenzaken, daarom zijn Shimano Service Centers het perfecte thuis voor iedere fietser die op zoek is naar snelle en betrouwbare service.

Professionele service en advies

Al het technische service en garantie werk wordt uitgevoerd door gekwalificeerde Shimano experts die werken in professionele in-store werkplaatsen. Shimano Service Centers bieden niet alleen goed onderhoud en reparatiewerk aan, maar u krijgt ook gegarandeerd betrouwbaar advies over Shimano producten en innovaties.

  • Professionele service en onderhoud
  • Betrouwbaar technisch en gebruikers advies
  • Getrainde en gekwalificeerde experts
  • Gebruik van originele Shimano Wear Out Parts
  • De nieuwste Shimano technologieën en innovaties
  • Het breedste scala aan Shimano producten
De waardering van www.vanderlindealmere.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 130 reviews.