✓ GRATIS Servicepakket bij aankoop nieuwe fiets    ✓ IN3 keer betalen, 0% Rente

Onze winkel

Over Van der Linde Almere

Van der Linde Almere

Van der Linde is sinds 1983 gevestigd in Almere. Al 40 jaar zijn wij de grootste aanbieder van alles wat dan ook maar met fietsen en triathlon te maken heeft. Wij bieden u een ruime collectie sportieve fietsen, fietskleding, helmen en schoenen. Ook onze werkplaats afdeling staat graag voor u klaar om een complete onderhoudsbeurt uit te voeren of een kleine fietsreparatie binnen onze 1 uur service. Onze ervaren monteurs geven u graag een persoonlijk reparatie advies en tips over het onderhoud. Of u nu een nieuwe of een tweedehands fiets koopt. Elke fiets krijgt van ons dezelfde aandacht en service.

van der linde personeel

Ons team

Onze medewerkers zijn allemaal erg sportief en zijn allemaal fietsliefhebbers. Een aantal van ons hebben een achtergrond in het wielrennen en triathlon. Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van een goed en onderbouwt advies met ervaringen uit de praktijk.  Weten we het antwoord niet, dan gaan we gewoon op zoek naar het juiste antwoord. Zo weet je dat je een eerlijk advies krijgt en daarmee de juiste aankoopkeuze kunt maken uit ons ruime assortiment.

Neem een kijkje in onze winkel!

Neem een virtuele toer door onze winkel.

Events

Wij organiseren regelmatig een leuk evenement zoals de Start2bike fietsclinic, een fietsweekend naar het buitenland, een heerlijke fietstocht in de buurt of een informatie avond over voeding en sleutelen aan je eigen fiets. 

Kortom zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen in onze winkel, waar zelfs de enige echte koningin van het fietsen Marianne Vos haar stempel heeft achtergelaten tijdens de opening.

Nieuwe fietsen bezorgd door heel Nederland ✓              GRATIS verzending boven de €50 m.u.v. fietsen ✓

De waardering van www.vanderlindealmere.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 392 reviews.