✓ GRATIS Servicepakket bij aankoop nieuwe fiets    ✓ IN3 keer betalen, 0% Rente

Zakelijke Fiets / B2B delivery bike

Fietsen houdt uw werknemers fit

Zakelijk een fiets leasen in Almere met Lease A Bike

lease a bike van der linde almereVanaf 2020 kiest de Nederlandse overheid voor een sterker fietsbeleid. Dit betekent dat er een belangrijke fiets-stimulatie regeling is bijgekomen; het leasen van een fiets. 

De leasefiets valt volledig buiten de WKR en mag naast de kilometervergoeding worden aangeboden. De leasetermijnen zijn daarnaast verrekenbaar met het brutoloon.

 

Voordelen werkgever

Voor de werkgever is het extra aantrekkelijk om een leasefiets aan te bieden. Naast het feit dat men een duurzame transportoplossing aanbiedt is fietsen een gezonde bezigheid, is het een leuke en voordelige aanvulling op de secundaire arbeidsvoorwaarden en kan men flink besparen op leas-auto en eventuele parkeerkosten. Als men de fiets volledig faciliteert geniet men een besparing van zo’n 17 procent op de sociale lasten.

ALLE FIETSEN?

Jouw werknemers kunnen elke fiets kiezen die zij willen. Een stadsfiets of mountainbike, maar ook een racefiets of E-Bike. Daarnaast heeft de werknemer een vrije merk keuze.

FINANCIËLE VOORDELEN

Betaal via het bruto loon: De eigen bijdrage kan betaald worden via het brutoloon. Dit bespaart inkomstenbelasting. De betaling kan verspreid worden over 36 maanden.

Overnemen na looptijd: Na 36 maanden is het mogelijk de fiets over te nemen voor +-15% van de catalogus waarde.

Lage bijtelling: Je betaalt slechts 7 procent bijtelling voor het privé gebruik van een leasefiets.

WERKGEVER BESPAART

Als werkgever bespaart u op sociale lasten (17%). En natuurlijk het belangrijkste voordeel, fietsen houdt uw werknemers energiek en fit!

Leasefiets voor Werknemers

Voor de werknemer is het leasen van een fiets extra aantrekkelijk. Men heeft de keuze uit fietsen van € 499 t/m € 14.999. Iedere leasefiets heeft een eigen onderhoudspakket, verzekering en pechhulp zijn inbegrepen en men kan een eigen bijdrage betalen via het brutoloon (besparing inkomstenbelasting). Door de kleine uitgaven per maand hoeft men niet in één keer te investeren en na 36 maanden kan men de fiets overnemen voor ongeveer 15% van de cataloguswaarde. Een goede deal dus.

De kracht van Lease A Bike

  • Met Lease a bike krijg je toegang tot een volledig geautomatiseerd online platform. Je regelt alles met één druk op de knop. Geen gedoe met papieren.
  • Je kunt vrijwel elke fiets kiezen, van race tot stadsfiets of e-bike. De keuze is volledig vrij.
  • Je contact is all inclusieve. Je hebt dus geen zorgen meer over verzekeringen onderhoud en schades.
  • Je kunt de fiets na de leaseperiode overnemen of je levert hem weer kosteloos in. 

Nieuwe fietsen bezorgd door heel Nederland ✓              GRATIS verzending boven de €50 m.u.v. fietsen ✓

De waardering van www.vanderlindealmere.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.6/10 gebaseerd op 392 reviews.